Lijm vloer verwijderen

Bij verschillende vloersoorten is de vloer aan de ondervloer bevestigd met lijm. Bij het verwijderen van de vloer kunnen er hardnekkige lijmresten achterblijven. Deze lijmresten zorgen ervoor dat de vloer niet egaal is en dat eventuele nieuwe stoffering niet goed bevestigd kan worden aan de ondervloer. De deskundigen van tegelsverwijderen.nl werken met de beste materialen en gereedschappen om de achtergebleven lijmresten van uw vloer te verwijderen. Hierover leest u meer informatie op deze pagina.

Lijm laten verwijderen door een professioneel bedrijf

Lijm laten verwijderen van vloer door onze specialisten

Het verwijderen van de vloer kan ervoor zorgen dat er lijmresten achterblijven op de ondervloer. Ook kan het zijn bij bijvoorbeeld het verwijderen van tapijt, dat de onderrug van de vloerbedekking achterblijft. Dit is meestal het geval wanneer het tapijt na het bevestigen ook gewalst is. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring én de juiste materialen en gereedschappen om de onderrug van tapijt en eventuele lijmresten grondig te verwijderen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw vloer secuur wordt geschuurd, zodat deze weer egaal en bewerkbaar is. Wilt u meer informatie over het laten verwijderen van lijmresten door de specialisten van tegelsverwijderen.nl? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

LIJM VERWIJDEREN VAN BETON DOOR tegelsverwijderen.nl

Tapijtlijm verwijderen van beton

Wanneer een vloer verwijderd is en er lijmresten zijn achter gebleven op het beton, is het een zware klus om deze lijmresten zelf te verwijderen. We zien vaak dat men niet beschikt over het juiste gereedschap om de lijmresten effectief te verwijderen. Daardoor duurt de klus erg lang én zijn meestal niet alle lijmresten volledig te verwijderen. Onze specialisten bij tegelsverwijderen beschikken over de juiste machines en gereedschappen om deze intensieve klus voor u te klaren.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Tegelvloer-verwijderen-door-tegelsverwijderen

Vrijblijvende offerte nodig? Binnen 24 uur antwoord

Wilt u uw tegels laten verwijderen? Bij tegelsverwijderen.nl werken wij alleen met echte specialisten. Wilt u een exacte prijs weten betreft het verwijderen van uw tegels? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Tapijtlijm laten verwijderen door een professioneel bedrijf

Tapijtlijm verwijderen van ondertapijt

Het kan ook voorkomen dat na het verwijderen van tapijt, het ondertapijt (onderrug) samen met lijmresten achterblijft. In zo’n geval dient de volledige ondervloer met lijmresten verwijderd te worden om een optimaal resultaat te behalen. We zien dit vooral voorkomen wanneer het tapijt bij het plaatsen is “ingewalst”. Het verwijderen van de ondervloer, samen met de lijmresten, is een arbeidsintensieve en lichamelijk zware klus wanneer u niet de juiste benodigdheden bij de hand hebt. Onze specialisten zorgen ervoor dat deze zware klus met de juiste materialen wordt uitgevoerd, zodat u zich kunt richten op de nieuwe stoffering van uw vloer.

Lijm verwijderen vloer
WONING LIJMVRIJ LATEN OPLEVEREN? WIJ HELPEN U GRAAG!

Woning lijmvrij opleveren​

Veel woningbouwverenigingen hebben als eis dat de vloer van een huurwoning lijmvrij wordt opgeleverd. Na het verwijderen van tapijt, laminaat of een ander soort vloer kunnen de achtergebleven lijmresten hardnekkig en moeilijk te verwijderen zijn. Het kan veel tijd en energie kosten om de gehele vloer lijmvrij op te leveren. Wilt u uzelf deze vervelende klus besparen en zeker zijn van een goede keuring bij de oplevering van uw huurwoning? Kies ervoor om uw woning lijmvrij te laten maken door de ervaren professionals van tegelsverwijderen.nl!

Geen professional inhuren? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om zelf lijm te verwijderen

Lijm vloer zelf verwijderen

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om achtergebleven lijmresten te proberen zelf te verwijderen. Er zijn verschillende huis-, tuin- en keukentips die beweren het verwijderen van lijmresten te vergemakkelijken. Onze ervaring is dat veel mensen toch vast lopen bij dit project en ervaren dat het zelf verwijderen van lijmresten té intensief en zwaar is. Bent u zelf begonnen aan het verwijderen van lijmresten op uw vloer, maakt komt u niet verder? Onze vaklieden nemen het stokje graag voor u over en zorgen dat uw vloer volledig lijmvrij is in een mum van tijd.

Het werk uit handen geven aan een bedrijf

Wat onze specialisten voor u kunnen betekenen

De jarenlange ervaring in combinatie met onze allround kennis en gespecialiseerde gereedschappen zorgen ervoor dat tegelsverwijderen.nl al jaren een begrip is in de vloerenwereld. Voor allerlei verschillende diensten kunt u bij ons terecht, wel zo gemakkelijk! Wij staan voor u klaar om onderstaande werkzaamheden professioneel voor u uit te voeren:

Ongeacht hoe groot of klein uw project is, onze specialisten van tegelsverwijderen.nl zijn er om uw project succesvol en efficiënt aan te pakken. Bespaar uw tijd en energie en richt u zich op de nieuwe stoffering van uw vloer. Wij zorgen voor de rest!

Handige tips voor het verwijderen van lijm van uw vloer

Handige tips lijm verwijderen van vloer

Wanneer u nog twijfelt of u lijmresten van uw vloer zelf zal verwijdere of laat verwijderen, zijn onderstaande tips misschien handig meegenomen bij deze overweging:

Eerst oude lijm verwijderen

Het verwijderen van oude lijmresten gaat vaak gemakkelijker.

Lijmoplosser

Er zijn verschillende soorten chemische lijmoplossers verkrijgbaar voor particulieren. Let wel op, dit zijn meestal gevaarlijke stoffen die u enkel mag gebruiken met behulp van handschoenen en een goedwerkende mondkap. Onze ervaring in de praktijk is dat deze lijmoplossers niet werken zoals ze beloven en het verwijderen van lijmresten uiteindelijk toch wordt uitbesteedt aan deskundigen.

Kies voor kwaliteit, kies voor tegelsverwijderen.nl

De beste tip die we u kunnen geven is: besteed deze vervelende klus uit aan ervaren deskundigen die weten hoe de lijmresten efficiënt verwijderd dienen te worden. De specialisten van tegelsverwijderen.nl hebben ruime ervaring met het verwijderen van lijmresten van allerlei soorten vloeren. Kies voor kwaliteit, kies voor tegelsverwijderen.nl!

Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Lijm laten verwijderen door tegelsverwijderen.nl

We bieden de mogelijkheid bij vloer-verwijderen.nl om gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan te vragen. Is er spoed bij uw klus? Dan kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen om sneller met ons in contact te komen. We streven ernaar uw offerte binnen uiterlijk 3 werkdagen per mail te verzenden, zodat u op een rustig moment alles kunt lezen en bekijken. In onze offerte vindt u de verschillende uit te voeren werkzaamheden incl. de bijbehorende prijzen, de tijdsduur van het project en een indicatie van een mogelijke startdatum. 

Neem voor het aanvragen van een offerte contact met ons op via het contactformulier op deze website, mail ons op info@tegelsverwijderen.nl of bel ons op telefoonnummer: 06-40125121