Parketvloer verwijderen

Het verwijderen van een parketvloer is vooral een zware klus door het gewicht van het parket. Een parketvloer is een houten vloer welke zwevend gelegd kan worden of kan worden gelijmd. Afhankelijk van de manier van bevestigen en het type parketvloer kan de klus lastiger worden. Bespaar uzelf de moeite en kies ervoor om uw vloer te laten verwijderen door specialisten. Meer informatie over het verwijderen van uw parketvloer leest u op deze pagina.

Zelf een parketvloer verwijderen?

Een parketvloer zelf verwijderen

Afhankelijk van de wijze waarop de parketvloer bevestigd is, kan het lastig zijn om een parketvloer zelf te verwijderen. Een parketvloer welke zwevend gelegd is zal gemakkelijker te verwijderen zijn dan een parketvloer welke gelijmd is. In de meeste gevallen is de parketvloer gelijmd op de ondervloer (meestal spaanplaat) en de ondervloer is gelijmd aan de cementen of betonnen dekvloer.

Het risico van zelf uw parketvloer verwijderen zit hem vooral in het onverhoopt schade veroorzaken aan de dekvloer. In het vervelendste geval zal de dekvloer dan opnieuw geëgaliseerd moeten worden, een klus die u beter niet zelf kunt uitvoeren… We raden u dan ook aan om uw parketvloer te laten verwijderen door ervaren deskundigen. De specialisten van tegelsverwijderen.nl werken met de juiste gereedschappen en benodigdheden om uw parketvloer succesvol en schadeloos te verwijderen.

Spaanplaat verwijderen van cementdekvloer

Parketvloer verwijderen – Spaanplaat gelijmd op cementdekvloer

We zien steeds vaker dat parketvloeren gelijmd worden. Meestal wordt ervoor gekozen om parket te verlijmen op spaanplaat en de spaanplaat te verlijmen met de dekvloer. De spaanplaat wordt allereerst met lijm bevestigd aan de dekvloer, maar wordt daarnaast ook genageld met stalen spijkers. De spaanplaat wordt vervolgens ingesmeerd met lijm, zodat de parketvloer geplaatst en vastgeniet kan worden. Naast spaanplaat wordt er ook dikwijls gebruik gemaakt van OSB of multiplaat. Parketvloeren welke gelijmd zijn op spaanplaat, OSB of multiplaat en waarbij deze met lijm bevestigd is aan de cementdekvloer, zijn erg lastig en moeilijk te verwijderen. Dit wordt al snel een zware klus welke u beter over kunt laten aan de ervaren professionals van tegelsverwijderen.nl!

Tegels verwijderen door tegelsverwijderen.nl

Vrijblijvende offerte nodig? Binnen 24 uur antwoord

Wilt u uw tegels laten verwijderen? Bij tegelsverwijderen.nl werken wij alleen met echte specialisten. Wilt u een exacte prijs weten betreft het verwijderen van uw tegels? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u vloerverwarming aanleggen? Dan dient eerst de parketvloer te worden verwijderd

Parketvloer verwijderen voor vloerverwarming

Het laten plaatsen van vloerverwarming is een populaire en slimme keuze. Het is milieubewust en een efficiënte wijze van verwarming voor de moderne woning. Uw bestaande parketvloer dient verwijderd te worden om sleuven te kunnen frezen en de vloerverwarming te kunnen plaatsen. Zo worden onze specialisten van tegelsverwijderen.nl niet alleen ingezet door particulieren, maar ook door bedrijven die vloerverwarmingen realiseren. Onze specialisten verwijderen uw parketvloer om plaats te maken voor uw nieuwe vloerverwarming.

Een zwevende parketvloer verwijderen? Wij helpen u!

Een zwevende parketvloer verwijderen

Een zwevende parketvloer is over het algemeen makkelijker te verwijderen dan een gelijmde parketvloer. Hoewel het nog steeds een arbeidsintensieve klus is. De parketstroken zijn zwaar van gewicht en de randen zijn meestal alsnog goed aan elkaar verlijmd, om een strak geheel te kunnen realiseren. Bespaar uzelf een dag zwaar werk én de nodige spierpijn door de specialisten van tegelsverwijderen.nl uw zwevende parketvloer te laten verwijderen.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor het verwijderen van een parketvloer?

Kosten parketvloer laten verwijderen door tegelsverwijderen.nl

Het verwijderen van uw parketvloer kunnen de specialisten van tegelsverwijderen.nl snel en effectief voor u doen. De juiste gereedschappen gecombineerd met jarenlange ervaring en allround kennis maakt dat we een voordelig tarief kunnen bieden voor het verwijderen van uw parketvloer. De oppervlakte van uw vloer, dikte van de parketvloer en de wijze waarop de vloer gelegd is (zwevend of verlijmd) is van invloed op de totaalprijs. We maken graag een op maat gemaakte offerte voor u, zodat de kosten voor dit project duidelijk inzichtelijk zijn en u weet waar u aan toe bent. Neem contact met ons op!

Het werk uit handen geven aan een bedrijf

Wat de specialisten van tegelsverwijderen.nl voor u kunnen betekenen

De jarenlange ervaring in combinatie met onze allround kennis en gespecialiseerde gereedschappen zorgen ervoor dat tegelsverwijderen.nl al jaren een begrip is in de vloerenwereld. Voor allerlei verschillende diensten kunt u bij ons terecht, wel zo gemakkelijk! Wij staan voor u klaar om onderstaande werkzaamheden professioneel voor u uit te voeren:

  • Laminaatvloer verwijderen;
  • PVC-vloer verwijderen;
  • Tapijt verwijderen;
  • Tapijttegels verwijderen;
  • Rubberen vloer verwijderen;
  • Plavuizen of tegelvloer verwijderen;
  • Marmoleumvloer verwijderen;
  • Parketvloer verwijderen;
  • Houten vloer verwijderen;
Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Parketvloer laten verwijderen door tegelsverwijderen.nl

We bieden de mogelijkheid bij tegelsverwijderen.nl om gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan te vragen. Is er spoed bij uw klus? Dan kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen om sneller met ons in contact te komen. We streven ernaar uw offerte binnen uiterlijk 3 werkdagen per mail te verzenden, zodat u op een rustig moment alles kunt lezen en bekijken. In onze offerte vindt u de verschillende uit te voeren werkzaamheden incl. de bijbehorende prijzen, de tijdsduur van het project en een indicatie van een mogelijke startdatum. 

Neem voor het aanvragen van een offerte contact met ons op via het contactformulier op deze website, mail ons op info@tegelsverwijderen.nl of bel ons op telefoonnummer: 06-40125121