Vloer egaliseren

Het egaliseren van vloeren zorgt voor een strakke en rechte vloer, zodat deze verder gestoffeerd kan worden. Het is een klus die veel voorkomt, waardoor onze specialisten de nodige kennis en ervaring m.b.t. vloer egalisatie in huis hebben. Meer informatie over het egaliseren van uw vloer leest u hier.

Stappenplan tegelsverwijderen.nl

Werkwijze vloer egaliseren

Door kennis en ervaring hebben de specialisten van Tegels Verwijderen een efficiënte wijze ontwikkeld om uw vloer strak en netjes te egaliseren. Onze specialisten houden deze werkwijze nauwkeurig aan om binnen ieder project het ultieme resultaat te bereiken.

 • Meten;
  We meten of de vloer droog genoeg is om te kunnen egaliseren.
 • Vloer of segment schuren;
  De vloer of het segment wordt geschuurd met diamant, afhankelijk van de hoeveelheid lijmresten op de dekvloer.
 • Stofzuigen;
  We stofzuigen de geschuurde vloer grondig.
 • Primer;
  We brengen de primer zorgvuldig aan.
 • Herstellen indien nodig;
  Als er plekken zijn waar herstel nodig is, worden deze plekken opnieuw bewerkt. 
 • Egaliseren;
  We egaliseren de vloer efficiënt en zeer nauwkeurig om een strak resultaat te behalen
Vloer bij een bedrijf laten egaliseren

Bedrijfsvloer egaliseren

Bedrijfsvloeren zijn over het algemeen groter van oppervlakte en worden vaker blootgesteld aan verschillende effecten van buitenaf. In vergelijking met een particuliere woningvloer is het dus belangrijk dat de bedrijfsvloer niet alleen strak en netjes geëgaliseerd wordt, maar zeker ook duurzaam. Investeren in een deskundige egalisatie van uw bedrijfsvloer zorgt ervoor dat u voorzien bent van kwaliteit die jarenlang mee gaat. Zo kunt u probleemloos uw bedrijfsactiviteiten blijven voortzetten, zonder onnodige schade. Kies voor een professionele egalisatie van uw bedrijfsvloer door de specialisten van tegelsverwijderen.nl.

Vloer egaliseren

Vrijblijvende offerte nodig? Binnen 24 uur antwoord

Wilt u uw tegels laten verwijderen? Bij tegelsverwijderen.nl werken wij alleen met echte specialisten. Wilt u een exacte prijs weten betreft het verwijderen van uw tegels? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vloerverwarming compleet laten plaatsen

Vloerverwarming zetten en egaliseren of dichtsmeren?

Het laten plaatsen van vloerverwarming is een populaire en slimme keuze. Het is milieubewust en een efficiënte wijze van verwarming voor de moderne woning. Naast de egalisatie kunnen de professionals van tegelsverwijderen.nl voor u ook de vloer frezen. Het frezen van sleuven voor het inleggen van de vloerverwarming is een veelvoorkomende klus. Onze deskundigen frezen uw vloer en egaliseren deze dezelfde dag. Door de professionele egaline die we gebruiken kunt u de volgende dag uw vloer al belopen en opnieuw stofferen.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Binnen 24 antwoord

Vloer egaliseren: vrijblijvende offerte aanvragen

We bieden de mogelijkheid bij tegelsverwijderen.nl om gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan te vragen. Is er spoed bij uw klus? Dan kunt u beter telefonisch contact met ons opnemen om sneller met ons in contact te komen. We streven ernaar uw offerte binnen uiterlijk 3 werkdagen per mail te verzenden, zodat u op een rustig moment alles kunt lezen en bekijken. In onze offerte vindt u de verschillende uit te voeren werkzaamheden incl. de bijbehorende prijzen, de tijdsduur van het project en een indicatie van een mogelijke startdatum. 

Neem voor het aanvragen van een offerte contact met ons op via het contactformulier op deze website, mail ons op info@tegelsverwijderen.nl of bel ons op telefoonnummer: 06-40125121